skip to Main Content
936 389 746 info@tastamm.cat
Espàrrec De Gavà I Carxofa 4
Espàrrec De Gavà I Carxofa 4
Espàrrec De Gavà I Carxofa 2
Espàrrec De Gavà I Carxofa 1
Espàrrec De Gavà I Carxofa 3
Espàrrec De Gavà I Carxofa 4Espàrrec De Gavà I Carxofa 2Espàrrec De Gavà I Carxofa 1Espàrrec De Gavà I Carxofa 3

L’espàrrec de Gavà, un dels protagonistes del nou menú de temporada

L’ espàrrec de Gavà és l’ingredient principal del nou menú de temporada del Tasta’mm, prenent el relleu al calçot. El nostre xef ha dissenyat una deliciosa combinació de plats a escollir, basada en el producte de proximitat. I és que al Parc Agrari del Baix Llobregat, particularment a la zona del delta, hi ha cultius d’alta qualitat. Això és tant per les condicions climatològiques com per una terra singular, que és tova o “dolça”, com diuen els pagesos. L’espàrrec és un dels exemples més paradigmàtics.

La proposta de Tasta’mm per posar en valor l’espàrrec de Gavà està basada en una varietat de plats per picar i en dos postres a escollir; tot regat per cava i una selección de vins. Els plats que oferim són: bombó cruixent d’espàrrec de Gavà i pernil amb romesco; gotet de crema freda d’espàrrecs de Gavà amb pernil cruixent; flamenquín farcit d’espàrrec de Gavà amb salsa de pebrots rostits; espàrrecs de Gavà en escabetx ; espàrrec de Gavà farcit de formatge cremós amb currymango, brots verds i caviar d’oli; suprema de salmó amb salsa de cítrics i espàrrecs a la brasa. Després d’aquest festí, encara ha d’haver espai pel postre: o bé un “valencià” (suc de taronja amb gelat), o bé mel i mató amb fruits secs. La bodega està composada per un vi blanc d’Alella, un Rioja negre o un cava Brut Nature.

Amb aquesta proposta, Tasta’mm posa en valor un dels productes estrella del Parc Agrari del Baix Llobregat: l’ espàrrec de Gavà.

El menú, que té un preu de 26 euros amb l’IVA inclós, inclou pa torrat, alioli, olives i tomàquet de branca. Estarà disponible de dimarts a diumenge al migdia, sempre amb reserva prèvia. Podeu descarregar el menú aquí:

Descarrega el menú

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top