skip to Main Content
936 389 746 info@tastamm.cat
Comencen Els Tallers Del 2019 A Tasta’mm

Comencen els tallers del 2019 a Tasta’mm

Els tallers que realitzem a Tasta’mm son un valor afegit al restaurant, una opció pels clients i els no tan habituals, que poden utilitzar el nostre espai per divertir-se i aprendre coses molt diverses. Un mes després de començar el 2019 ja hem activat els primers tallers de l’any, que tindran lloc a principis de febrer.

El primer d’aquests tallers serà dissabte dia 2 i consisteix en un taller d’automaquillatge. De mans d’una maquilladora professional, els assistents aprendran tots els trucs i consells per aconseguir un maquillatge perfecte. Per a realitzar la sessió és aconsellable portar material propi, ja que així es podrà imitar a la perfecció la situació que ens trobarem a casa posteriorment. De tota manera, a la sala hi haurà maquillatge per compartir entre tots i totes. El taller pot ser molt útil tant pel dia a dia com per si teniu un esdeveniment especial, com per exemple una cita de Sant Valentí. Tot plegat té un cost de 20 euros.

taller maquillaje Tastamm

Els tallers del 2019 comencen amb maquillatge i manualitats de Sant Valentí.

I precisament Sant Valentí serà el protagonista del segon dels tallers, que es farà el dia 9 de febrer. Es tracta de l’elaboració d’una manualitat i un pastís, ambdós en forma de cor, de cara a regalar-los pel dia dels enamorats. La manualitat serà un cor de fusta per posar-lo, per exemple, en un penjoll o clauer. Els participants podran portar, opcionalment, una fotografia mida carnet per a que formi part del regal. Ambdós elements estan pensats per a tot tipus de públic, fins i tot infants, ja que es pot demostrar amor cada dia i a persones molt diverses. El preu d’aquest taller és de 15 euros.

L’objectiu del tallers de Tasta’mm és ser alguna cosa més que un restaurant. Per això oferim actuacions musicals, monòlegs, tallers i moltes altres activitats, obertes a tota la ciutadania. Perquè tothom s’hi senti a gust a casa nostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top