skip to Main Content
936 389 746 info@tastamm.cat

Sant Pere és la pera! Una burger de Festa Major

Sant Pere és la pera! Arriba la Festa Major de Gavà! Potser és una mica d’hora encara però ja sabeu que ens agrada viure-la tant intensament com sigui possible. I per aquest motiu, en nostre Xef, després de tornar a guanyar el premi a la millor tapa del GastroGavà, va voler retre homentatge a la Festa Major amb una nova creació.

Tal i com explica El Bruguers, “el Muffin d’espàrrec, que va presentar el restaurant Tasta’mm a la 5a edició de GastroGavà, va obtenir el premi a la millor tapa, amb 201 vots populars“. El propietari i chef del Tasta’mm va compartir amb tot l’equip del restaurant el reconeixement, va manifestar que: “Ha estat una experiència molt bona. És un dels anys que més bé ho hem passat a la Fira d’Espàrrecs. A tot això s’afegeix que ens donen aquest reconeixement, aquest premi a la feina feta. No podem demanar res mes, la veritat. Estem molt contents”.

Sant Pere és la pera: Què porta la burger?

Doncs com diu el nostre xef al vídeo que acompanya aquest article, a banda de pera, la nova hamburguesa de vedella 100% ecològica inclou nous i saquets de pasta amb formatge roquefort que combinen perfectament. Combinen tant bé com el maridatge amb gintònic que sempre et recomanem perquè és marca de la casa. Encara no ho has tastat? Doncs en la teva propera visita trenca amb els convencionalismes i descobriràs de què parlem quan insistim en el maridatge de Burger&Gin.

Sant Pere és la Pera a Tasta'mm

Durant l’acte de lliurament de premis del GastroGavà vam poder presentar i compartir la nova burger i el nostre missatge: Sant Pere és la pera! I val a dir que tant a l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sànchez, com al tinent d’alcalde de Comerç i Turisme, Ramon Castellano, els hi va agradar força la idea. 

Sant Pere és la pera: Quan la podràs tastar?

Doncs des del 26 de juny i durant tot el mes de juliol, podràs demanar la nova burger de Sant Pere. A més, si ens segueixes a Facebook, potser fin i tot et podria sortir gratis… I fins aquí podem llegir…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top