skip to Main Content
936 389 746 info@tastamm.cat

Estiu Tasta’mm: un juliol ple d’activitats per a totes les edats

És estiu a Tasta’mm. Bé, és estiu també a Tasta’mm. I tot i que ja fa unes setmanes que la nostra terrassa és oberta per a gaudir de les nits més curtes, hem volgut anar una mica més enllà. Per això hem preparat un calendari d’esdeviments que pretenen crear una atmòsfera especial, típicament d’estiu, i donar-vos excuses per a gaudir de l’estiu aban de les merescudes vacances que tradicionalment segueixen vinculades a l’agost… Per què serà?

Estiu Tasta’mm: música en directe.

Estiu Tasta'mm: música en directe

La primera cita del calendari d’estiu Tasta’mm serà el 30 de juny, quan a partir de les 20 hores, els alumnes de l’Escola Taller de Música Gavà, en el marc de la seva gira estiuenca, convertiran la nostra terrassa en un escenari de bona música en directe, amb un repertori d’aquest que trionfen sí o sí. Ara que s’allarguen els dies, una excusa perfecta per a compartir un sopar maridat amb gintonic o potser un mojito més tard o qualsevol de les opcions que t’ofereix Tasta’mm, perquè al cap i a la fi, tu decideixes. Activitat gratuïta.

Estiu Tasta’mm: Taller de cocteleria per a preparar gintònics nivell “pro”

Ja ho explica en nostre bon amic Joan en el vídeo que encapçala aquest article: Si vols sorprendre familiars i amics amb un gintònic nivell “pro”, ara és la teva. Per 10€ (i els gintònics que preparis que seran vostres), aprendràs quelcom més del que a priori puguis pensar. Creus possible, fent servir la mateixa ginebra, aportar matissos de sabor diferents? Doncs per a aquesta i més preguntes tindràs resposta. És la primera lliçó, i tindran continuïtat incrementant el nivell progressivament… La primera cita, dijous 5 de juliol a Tasta’mmJa sabeu que el maridatge de burger&gin és la nostra més original proposta…

Estiu Tasta’mm: Tallers de joieria per a totes les edats

Per a totes les edats. Perquè grans i petits gaudiran per igual. El primer dels tallers que organitzem en col·laboració amb LaraiArt us servirà per convertir un vell CD en una nova joia, totalment personal i per tant exclusiva amb la tècnica de polivinil-fusió. Serà el 14 de juliol, de 12 a 14 hores, i el preu del taller serà de 15€ i inclou els materials necessaris per dur a terme el Taller i marxar a casa amb la joia a les mans. És imprescindible la reserva prèvia escrivint un correu a info@tastamm.cat.

Joies del mar

L’altre dels tallers previstos serà el dia 28 de juliol, també de 12 a 14 hores. Aquest taller, també coorganitzat per Tasta’mm i LaraiArt està adreçat per a tots els públics, però especialment pels més petits, que s’ho passaran d’allò més bé fabricant les seves pròpies joies marineres. Crearan la seva pròpia joia a partir de petxines i estrelles de mar, xarxes i objectes marins. El curs és adequat per a nens. Es tracta d’omplir el motlle de silicona amb resina transparent decorant-lo al gust de cada estudiant. Com en el cas anterior, el preu del taller serà de 15€ i és imprescindible la reserva prèvia escrivint un correu a info@tastamm.cat.

I a més, i mentre duri, ja sabeu que podreu seguir els partits de la selecció al Mundial de Rusia a Tasta’mm, on disposem de més d’una pantalla gran i podràs sopar gratis si encertes el resultat… En definitiva, és estiu, i també és un estiu Tasta’mm. Ens veiem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top