skip to Main Content
936 389 746 info@tastamm.cat

La història de Tasta’mm és una història d’amor .

El restaurant Tasta’mm és una història d’amor, una cita a soles entre el moviment casual food, la cuina cool i les mossegades gourmet a la ciutat de Gavà. El lloc on una hamburguesa i un gintònic es besen per primera vegada i brinden per aquesta història units pel food & drink en un ambient acollidor.

Amb tan sols 26 anys, el xef Jose Antonio Vílchez és un enamorat de la innovació, la creativitat i les noves tendències en un espai fet per al menjar saludable, amb una cuina moderna i de qualitat.

L’esperit jove del xef es trasllada a una gran varietat de propostes originals apostant per la fórmula del Burger & Gin i una selecció de carns i productes ecològics.

Durant els darrers tres anys, gràcies a vosaltres Tasta’mm ha obtingut el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor l’any 2015 i vam guanyar el primer premi al GrastroGavà 2014.

Estrenem acreditació Amed!

La passió de #Vilchef per la cuina...

Tot just despertàvem... amb bon peu!

Què pots menjar a Tasta'mm?

Els plats estrella de Tasta’mm són les hamburgueses gourmet maridades amb gintònics que han estat macerats durant temps per aportar i potenciar sabors.

Però les inquietuds i la visió del nostre xef fan que a Tasta’mm puguis trobar molt més que hamburgueses…

Un ambient per a tots els públics

Volem que gaudeixis de l’experiència Tasta’mm com més t’agradi. Comptem amb una terrassa per gaudir tant a l’estiu com a l’hivern de la nostra cocteleria.

Tenim espais de jocs per als més petits. I una gran pantalla per no perdre detall i que puguis compartir la teva experiència Tasta’mm.

Tasta'mm, a qualsevol hora

Esmorzar a Tasta’mm forma part de l’experiència global. Dolç o salat, entrepans de sempre però com mai… O, per berenar, crepes com a excusa per a una agradable conversa. A qualsevol hora, Tasta’mm cuidarà de tu.

Que t’agrada l’esport? Doncs les nostres tapes i combos també juguen a favor per tal que vinguis a gaudir de la gran pantalla…

Back To Top