skip to Main Content
936 389 746 info@tastamm.cat

Què és el Rebost de Tasta’mm?

El Rebost de Tasta’mm és l’espai, la privadessa, la intimitat. Un racó de Tasta’mm on podreu gaudir d’esmorzars, dinars o sopars molt especials o potser molt professionals. També el Rebost és la seu de tastets i tallers gastronòmics, sempre per a grups reduits, sempre al refugi de la intimitat.

El Rebost de Tasta’mm és el vostre espai particular. Si teniu una idea especial, una sorpresa per a una persona molt i molt especial només cal que contacteu per explorar la millor forma, la proposta gastronòmica que més s’adapti, també al vostre pressupost.

Sopars romàntics al Rebost de Tasta'mm
Sopars romàntics al Rebost de Tasta'mm
Un aniversari?
Un espai acollidor
Sopars romàntics al Rebost de Tasta'mmUn aniversari?Un espai acollidor

El Rebost de Tasta’mm: Un espai ideal per a reunions professionals…

El Rebost de Tasta'mm per a organitzar tast de gintonics

Sense renunciar a la qualitat Tasta’mm, a la marca que imprimeix #Vilchef a tot allò que s’emplata al Restaurant. Si estàs pensant en un esmorzar de negocis, en un ambient discret i privat alhora que acollidor, el Rebost de Tasta’mm és un espai ideal.

Ja sigui amb la pròpia carta de Tasta’mm o sota demanda si estàs pensant en quelcom una mica més suggerent i seductor. Alimenta tots els sentits per afavorir un ambient de negocis propici…

Reserva el Rebost

El Rebost de Tasta’mm: Un espai ideal per a fer un tast de gintònics…

El Rebost del Restaurant Tasta'mm

Un tast de vins, un tast de gintònics, un tast sempre assaborit en petit comité, en bona companyia. I és que Tasta’mm Gourmet Burger&Gin organitza periòdicament esdeveniments diversos, sempre relacionats amb l’atmòsfera Tasta’mm i l’imaginari de #Vilchef.

Experiències que cercen el contagi del bon rotllo omplint el Rebost de Tasta’mm d’experiències, sabors, aromes i qui sap què més…

Reserva el Rebost

El Rebost de Tasta’mm és un espai on gaudir d’un bon àpat en un ambient reservat i discret. I amb #Vilchef a la cuina…

Back To Top