skip to Main Content
936 389 746 info@tastamm.cat

La terrassa de Tasta’mm és l’escenari, la cocteleria l’excusa…

Perquè siguis com siguis, segur que trobes a la nostra carta de còctels i gintònics aquell combinat que més s’ajusti a la teva personalitat i al moment. Espirituoses excuses per a compartir moments, l’excusa perfecta per a viure el teu moment Tasta’mm.

Per a seduir...

Si vens amb ànim de seduir, deixa’t aconsellar per l’equip de cocteleria de Tasta’mm perquè sabran recomanar-te el còctel que t’ajudarà a desplegar tot el teu potencial en cada glopet.

Exaltació de l'amistat

La terrassa de Tasta’mm, ja sigui a l’estiu o a l’hivern, és l’escenari ideal per retre tribut a l’amistat, per compartir converses i records en un ambient acollidor refrescat amb el gintònic més adient per a cadascú.

Per a divagar

Xerrar i xerrar sense parar… Divagar sobre els grans problemes del món, sobre tendències, somnis i passions. Refrescants converses acompanyades del gintònic adient per a cada moment de la mà de Tasta’mm.

Sense alcohol

Potser no t’agrada l’alcohol o senzillament no et ve de gust i preferiràs gaudir dels còctels sense alcohol que et podem preparar a Tasta’mm. La bona companyia és sens dubte el millor additiu per gaudir del teu moment.

Una petita mostra del que t’ofereix la cocteleria Tasta’mm

Et presetem una selecció dels còctels, combinats i gintònics que podràs tastar a la cocteleria Tasta’mm. Tens algún preferit?

Back To Top